Maris van Venrooij

Ik ben Maris van Venrooij, ik leid Heelcontact, Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling en groei.

Ik ben geboren in 1967 en na mijn middelbare school studeerde ik Sociale Pedagogiek, met aandacht voor getraumatiseerde meiden en mensen uit de psychiatrie.

Ik voelde mij als jong mens regelmatig depressief en eenzaam. Waar ik niet mee wist om te gaan. Door veel op reis te gaan en uit contact te gaan raakte ik steeds verder van mijzelf verwijderd. Door een speling van het lot kwam ik in aanraking met Gestalttherapie en volgde de Gestaltopleiding Bolt in Nieuwaal. Waar ik een tweede opvoeding kreeg die mij met beide benen op de grond zette. Na mijn studie Gestalttherapie werkte ik 10 jaar als Gestalttherapeut met kinderen, ouders en docenten op basisscholen in Rotterdam en Utrecht, waar mijn werk en mijn hart  bij de kinderen lag,  zodat zij beter in hun vel kwamen. Daarnaast heb ik altijd kinderen en ouders begeleidt in mijn eigen praktijk.

De afgelopen 15 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in systemisch werk en energetisch werk, waaronder Familieopstellingen en Heelbehandelingen. In dit werk wordt vaak de kern van een oorspronkelijke pijn bloot gelegd. Wat helend is.

Sinds 2012 ben ik verbonden aan de Gestalt Art opleiding Olflo, in Breda, als trainster van het propedeutisch jaar en de opleiding.

Tevens ben ik verbonden aan het Ambachtscentrum bakkerij Driekant in Zutphen waar ik kunst- en bewegingslessen geef aan medewerkers, die afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Vanaf 2020 ben ik met Rik van der Want “The Alignment Technique” in de wereld aan het zetten. Als iedereen T.A.T. zou doen zou de wereld een stuk positiever zijn met meer hart.

Contact

Heelcontact
Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling
Maris van Venrooij
Faunalaan 58
3972 PS Driebergen
T: 06 27313102
E: heelcontact@gmail.com

Privacy

 

copyright: Heelcontact.nl