Individuele consulten

Werken aan jezelf is van grote waarde voor je persoonlijke ontwikkeling als mens.
In het centrum voor Heelcontact heb je de mogelijkheid om authentiek te worden.

Het vraagt moed en verantwoording om met jezelf in de weer te zijn. Het geeft ook positieve energie om dat wat je werkelijk wilt en verlangt tot je beschikking te krijgen.

Er zijn verschillende individuele consulten, die afhankelijk zijn van jouw vraag voor zelfontwikkeling.

  • Gestalt Art consult is werken met beeld, vorm en lichaamswerk.  Met deze vorm van werken spreek ik jouw onbewust zelfhelend vermogen aan, zodat jij tot creatieve mogelijkheden komt om de regie van jouw leven in eigen handen te nemen.
  • Heelbehandeling is een diepgaande massage. Het voelen in deze massage vergroot je lichaamsbewustzijn en maakt je zelfhelend vermogen wakker.
  • Familie- Natuur- Ezel OpstellingenHet doen van een Opstellingsconsult is een directe manier om inzicht krijgen in de verstoorde relaties binnen een familiestructuur, en deze te ervaren.
  • Relatie therapie. Samen met je partner in relatie therapie, onderzoeken waar je samen in vastloopt, welke patronen je hanteert die jou en je partner pijn doen. Hoe je communicatie verloopt en hoe deze verbeterd kan worden. Deze consulten kunnen een verdiepend liefdevol contact opleveren.

 

Contact

Heelcontact
Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling
Maris van Venrooij
Faunalaan 58
3972 PS Driebergen
T: 06 27313102
E: heelcontact@gmail.com

Privacy

 

website gemaakt door Jan van der Eijk met Wordpress