Maris van Venrooij

Ik ben Maris van Venrooij, ik leid Heelcontact, Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling.

Ik ben geboren in 1967 en na mijn middelbare school studeerde ik Sociale Pedagogiek, met aandacht voor getraumatiseerde meiden en mensen uit de psychiatrie.

Ik voelde mij als jong mens regelmatig depressief en eenzaam. Waar ik niet mee wist om te gaan. Door veel op reis te gaan en maar uit contact te gaan raakte ik steeds verder van mijzelf verwijderd. Door een speling van het lot kwam ik in aanraking met Gestalttherapie en volgde de Gestaltopleiding Bolt in Nieuwaal. Waar ik een tweede opvoeding kreeg die mij met beide benen op de grond zette. Na mijn studie Gestalttherapie werkte ik 10 jaar als Gestalttherapeut met kinderen, ouders en docenten op basisscholen in Rotterdam en Utrecht, waar mijn werk bij de kinderen lag,  zodat zij beter in hun vel kwamen. Daarnaast heb ik altijd kinderen en ouders begeleidt in mijn eigen praktijk.

De afgelopen 15 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in systemisch werk en energetisch werk, waaronder familie opstellingen, ezel opstellingen, natuur opstellingen en Heelbehandelingen. In dit werk wordt vaak de kern van een oorspronkelijke pijn bloot gelegd. Wat helend is.

Sinds 2012 ben ik verbonden aan de Gestalt Art opleiding Olflo, in Breda, als trainster van het propedeutisch jaar.

Tevens ben ik verbonden aan het Ambachtscentrum bakkerij Driekant in Zutphen waar ik kunst- en inspiratielessen geef aan medewerkers.

Ook ben ik moeder van 2 pubers en gelukkig getrouwd, deze dierbare mensen houden mij regelmatig een spiegel voor.

Contact

Heelcontact
Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling
Maris van Venrooij
Faunalaan 58
3972 PS Driebergen
T: 06 27313102
E: heelcontact@gmail.com

Privacy

 

copyright: Heelcontact.nl