Bewustzijnsprogramma’s

In het Centrum voor Heelcontact worden verschillende bewustzijns-programma’s aangeboden.
Kijk hieronder voor het aanbod.

Individueel Traject

Je besluit om een periode bezig te gaan met je eigen ontwikkeling. Je zit niet zo lekker in je vel, je hebt wel een idee waardoor het komt. Je wilt het onderzoeken. Met je hoofd, hart en handen. Door dit traject te volgen, geeft je een draai aan je eigen ontwikkeling en neem je jezelf serieus door een langere periode met jezelf bezig te gaan.
Je schrijft je in voor een periode van ongeveer 3 maanden.
In het traject zit een uitgebreide intake, 9 individuele sessies en een eind evaluatie.
Voor €695,– all in krijg je deze intensieve 1:1 begeleiding, met alle ruimte om persoonlijke thema’s uit te diepen.

Heelbehandeling Traject

Hier kies je voor meer lichaamsgerichte ontwikkeling. Je wilt meer voelen en ervaren wat er in je leeft. Je wilt meer gronding en emotionele/mentale klachten oplossen.
Je gaat een periode van ongeveer 3 maanden aandacht geven aan je persoonlijke ontwikkeling via deze diepgaande massages (heelbehandelingen). Zo kan je persoonlijke thema’ s opzoeken, met je lichaam als spiegel, en onderzoek wat er in je leven speelt. Je gaat je lichaam gebruiken om oud zeer te helen.
Dit Traject bestaat uit een uitgebreide intake, een body scan, 9 heelbehandelingen, een analyse en een eind evaluatie.
Voor €1185,– all in krijg  je intensief 1:1 begeleiding, met veel ruimte om met je lichaamswijsheid te vergroten.

Nascholing Traject  ‘Opstellingen’

Ben je (Gestalt-art) therapeut of geïnteresseerd in bewustzijnsontwikkeling, dan bestaat er de mogelijkheid om een nascholingstraject te doen op het gebied van Opstellingswerk. Familie Opstellingen, Natuur Opstellingen, Ezel Opstellingen, Droom Opstellingen, Beeld Opstellingen en Tafel Opstellingen.  Het traject beslaat ongeveer 3 maanden, met een intake, 5 bijeenkomsten. Thuiswerk opdrachten en een eind evaluatie met  deelname bewijs. Voor €525,– werk je in een kleine groep aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en ontwikkel je kwaliteiten die je weer kunt inzetten voor je werkomgeving en/of thuissituatie.

Contact

Heelcontact
Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling
Maris van Venrooij
Faunalaan 58
3972 PS Driebergen
T: 06 27313102
E: heelcontact@gmail.com

Privacy

 

copyright: Heelcontact.nl